17 mei 2020, Amsterdam

Eerste Hulp /Afgelast

Voorlopig zijn er ook geen echtgburd middagen. MAAR er de podcast gaat door. Luister iedere week een nieuw verhaal

Bij Echt Gebeurd vertellen mensen op een  klein podium mooie, bijzondere of grappige verhalen over iets dat ze zelf hebben meegemaakt.

Ook leest er maandelijks iemand voor uit zijn of haar puberdagboek.

In mei is het thema: Ouders

Meer weten, kom een keer langs, om te luisteren, of om zelf een verhaal te vertellen. Luister om in de stemming te komen alvast naar onze podcast.

Er zijn mensen die hun EHBO-diploma trots overal mee naar toenemen en niet kunnen wachten tot ze getuige zijn van een ernstig ongeluk om het geleerde in de praktijk te brengen. Dat is goed nieuws voor de mensen die al flauwvallen bij het zien van een bloedneus. Of we nu uren hebben zitten wachten om van de verpleger te horen dat onze papercut écht niet gehecht hoeft te worden of door een helikopter van de skipiste zijn gehaald, iedereen heeft zo nu en dan eerste hulp nodig.

Op 17 mei horen we verhalen van helden en slachtoffers. Van de ras-EHBO’er die met het meegebrachte naaisetje zijn eigen wond hechtte en het brekebeentje dat overgeleverd was aan de goede bedoelingen van een plaatselijke sjamaan. En kom ons vooral vertellen over die keer dat je als arts naar de opera ging en je oren niet geloofde toen er iemand vroeg of er een dokter in de zaal was.


Delen
Volg Micha ook op   facebook twitter