16 februari 2020, Amsterdam

Naakt

Bij Echt Gebeurd vertellen mensen op een  klein podium mooie, bijzondere of grappige verhalen over iets dat ze zelf hebben meegemaakt.

Ook leest er maandelijks iemand voor uit zijn of haar puberdagboek.

In Februari is het thema: Naakt

Meer weten, kom een keer langs, om te luisteren, of om zelf een verhaal te vertellen. Luister om in de stemming te komen alvast naar onze podcast.

Voor sommigen is het naakte lichaam het meest natuurlijke van de wereld. Zij lopen het liefst altijd bloot rond, of het nu in huis is of tijdens een potje tennis. Voor anderen is je blootje iets om te bedekken, om te bewaren voor wie je het meest nabij is of je zelfs voor te schamen…

Wanneer voelde jij je op je naaktst? Was het toen je je door je schoonouders liet overhalen om mee te gaan naar het naaktstrand? Of toen je voor het eerst je hoofddoek afdeed in het bijzijn van je man? Ben je wel eens in je blootje buitengesloten uit je eigen huis? Was je functioneel naakt, als acteur of model? Of heb je je juist nog nooit in gezelschap durven uitkleden? Op 16 februari is het in Toomler tijd voor de naakte waarheid.


Delen
Volg Micha ook op   facebook twitter