31 juli 2020, Amsterdam

Echtgebeurd podcast

Voorlopig zijn er ook geen echtgburd middagen. MAAR er de podcast gaat door. Luister iedere week een nieuw verhaal

Bij Echt Gebeurd vertellen mensen op een  klein podium mooie, bijzondere of grappige verhalen over iets dat ze zelf hebben meegemaakt.

Ook leest er maandelijks iemand voor uit zijn of haar puberdagboek.

In April is het thema: Ouders

Meer weten, kom een keer langs, om te luisteren, of om zelf een verhaal te vertellen. Luister om in de stemming te komen alvast naar onze podcast.

In theorie hebben we ze allemaal, ouders. Maar sommigen missen hun ouders vreselijk, terwijl anderen er meer hebben dan ze aan kunnen. Je kunt er na jaren achter komen dat je ouders een vreselijk geheim voor je hebben stilgehouden. Of je kunt zo aan ze vastgeklonken zijn dat je meer van ze weet dan je lief is.

Heb jij jarenlang met het circus van je ouders de wereld rondgereisd? Ben jij op je twintigste geadopteerd door de beste ouders aller tijden? Hebben jouw ouders je gedwongen om hele zomers lang in een boomhut te wonen? Of heb je altijd al geweten dat je eigenlijk het kind van een koningsechtpaar was en kwam je er onlangs achter dat je al die tijd gelijk had? Op zulke verhalen hopen we in april bij Echt Gebeurd.


Delen
Volg Micha ook op   facebook twitter