8 oktober 2016, Tilburg

Wobby #7

Micha Wertheim in de Wobby

T is de wens van iedereen die wel een keer in de Wobby wil staan, om in de Wobby te staan. Voor Micha is het in nu zo ver. 8 oktober opent nachtclub De Nacht haar deuren voor de fenomenale presentatie van Wobby #7 en Literair tijdschrift De Titaan #11 Om 20:30 uur kunt u plaatsnemen aan de bar voor een uur lang literaire erotique, stiekeme stories, een duistere Kenjezelf Kit en een speciale Nachtquiz. De Titaan en Wobby presenteren deze avond respectievelijk hun elfde en zevende nummer. De entree is gratis en voor het literaire doel verlaagt De Nacht haar bierprijzen eenmaal. Wees daarbij!

WOBBY #7: Seks is iets geks
Tekst en beeld van Gert-Jan van den Bemd, Nastia Cistakova, Valentine Gallardo, Alexandra Martens, Wim Paeshuyse en Micha Wertheim.

De Titaan #11: Ondergoed
In dit nummer bijdrages van onder meer Gerjon Gijsbers, Daan Windhorst, Else Boer, Philippe Ducheynne, Roos Vlogman, Joost Oomen, Marijn Schrijver, Jeanine Duijst, Bart Smout en vaste bijdrages van Joubert Pignon, Jerry Hormone, Nick Muller en Jeroen de Leijer. Speciaal voor dit nummer interviewde Lukas Meijsen Lize Spit.

wobby7


Delen
Volg Micha ook op   facebook twitter