04 mei 2019

Transitie: Geen On-enigheid I

Bericht van het Transitieteam

Er is geen onenigheid binnen het Transitieteam. Het Transitieteam is een eensgezinde organisatie waarin de neuzen altijd dezelfde kant op staan. De penningmeester die beweerde dat de voorzitter nooit had moeten dineren met kannibalen is daarom zelf teruggetreden. Die penningmeester was overigens al in opspraak geraakt, omdat hij zichzelf bonussen had toebedeeld. Dat iemand die zo immoreel handelt kritiek heeft op onze voorzitter bewijst dat onze voorzitter moreel klopt. De penningmeester was bovendien incompetent, wat een bestuurslid overtuigend aantoonde door onder diens neus te frauderen met reiskostenvergoedingen. Daarmee deed het bestuur wat het moest doen: de boel controleren. Desondanks blijven de media suggereren dat het intern rommelt bij het Transitieteam. Dit bewijst dat het Transitieteam veel vijanden heeft. Vijanden die de status quo koste wat kost willen handhaven. Tegen dat kritiekkartel zal het Transitieteam blijven strijden.


Delen
Volg Micha ook op   facebook twitter