13 april 2020

Transitieteam werkt thuis

Zoals bekend, werken ook de medewerkers van het Transitieteam momenteel thuis. Dit is niet alleen veiliger, maar blijkt in de praktijk ook een stuk efficiënter. Vanuit ons eigen huis kunnen we nu eindelijk eens ophouden met dat geschreeuw?

Door thuiswerken te combineren met het geven van onderwijs aan onze kinderen is het bovendien mogelijk om veel meer individuele aandacht te besteden aan hoe vaak moet ik nu nog vragen of jullie papa even met rust laten?

Ondertussen gaan de voorbereidingen voor de Transitie natuurlijk lieverdje dat heb ik beloofd, dus dat gaan we gezellig samen doen als papa zijn stukje af heeft.

Het is nu nog niet in te schatten hoelang het gaat zo niet lieverd, wil jij even een wandelingetje met ze gaan maken?

Toch hebben we het gevoel dat als iedereen samen werk nou godverdomme even tien minuten in je eentje.

We merken ondertussen dat veel mensen steun vinden in literatuur, poëzie en de muziek staat veel te hard, ik kan mijn eigen gedachten niet eens horen!

Voorlopig gaat het er om dat we collectief op zoek gaan naar een manieren waarop we samen naar je eigen kamer, nu!

Daarbij moeten we niet uit het oog verliezen dat de maatregelen die de overheid neemt, alleen affectief zullen zijn als-je-blieft kun jij hem even helpen met die rekentaak?

De grote vraag die iedereen bezighoud, is hoe een exitstrategie er uit mijn kamer!

Tot die tijd is het de vraag in hoeverre de schade van de lockdown opweegt tegen het is nu godverdomme de zoveelste keer dat ik jullie moet vragen om elkaar met rust te laten.

Het transitieteam begrijpt heel goed dat er veel onduidelijkheid is over vijf minuten moet ik mijn column inleveren!

Tot er meer duidelijkheid is over de besmettingen zit er niets anders op dan de extra tijd die we nu allemaal hebben zo efficiënt mogelijk

,


Delen
Volg Micha ook op   facebook twitter