02 juni 2020

Voor alle Duidelijkheid op NPO3START

In Micha Wertheim voor alle duidelijkheid stelde Micha Wertheim zichzelf en zijn publiek de vraag hoe verder te leven en te overleven bij een somber toekomstperspectief. Met zijn rug tegen een muur hield hij zijn publiek ‘in een gedenkwaardige houdgreep’ (aldus de Volkskrant). De voorstelling, die uitbundig begint en na een uur plotseling bijzonder intiem en persoonlijk wordt, werd vrijwel overal in Nederland en België onthaald met vijf sterren en door de NRC uitgeroepen tot beste cabaretvoorstelling van 2019.

De voorstelling is hier integraal terug te kijken. Let op, het is een resreve opname: Op de dag dat een cameraploeg klaar stond om de voorstelling op te nemen, werden alle theaters in Nederland gesloten.

Gelukkig lag er nog een reserve-opname, voor eigen gebruik met twee camera’s gemaakt in de zomer van 2019. Niet de ideale registratie, maar in overleg met Micha toch goed genoeg bevonden voor uitzending. De wereld ziet er inmiddels heel anders uit, maar de vraag hoe we ons vallend staande moeten houden is er alleen maar relevanter op geworden.


Delen
Volg Micha ook op   facebook twitter