18 februari 2021

Transitieteam: Challenge

Filmpjes van de Transitie Challenge kunnen mensen op hun socialemediakanalen delen. Zo krijgen al uw volgers vanzelf ook zin om de Transitie Challenge aan te gaan. Bovendien mag iedereen die zelf de Transitie Challenge heeft afgerond 38 mensen nomineren om ook de Transitie Challenge aan te gaan. Iedereen die de uitdaging accepteert om mee te doen met de Transitie Challenge maakt op zijn of haar beurt weer een filmpje en zo komen er steeds meer mensen bij. Onze creatives hebben er het volste vertrouwen in dat binnen de kortste keren iedereen de Transitie Challenge zal uitvoeren.

Het is nu drie weken geleden dat we met de Transitie Challenge zijn begonnen en op een paar vervelende incidenten na durven we nu al van een eclatant succes te spreken.

Dat er toch ongelukken zijn gebeurd, heeft meer met het weer van de afgelopen week te maken dan met de Transitie Challenge zelf. We raden iedereen die de Transitie Challenge aangaat wel nadrukkelijk aan om de instrumenten eerst tien minuten in kokend water te ontsmetten. Wie de Transitie Challenge goed uitvoert hoeft zich geen zorgen te maken om zijn of haar veiligheid.

We blijven benadrukken dat het niet de bedoeling is dat kinderen de Transitie Challenge uitvoeren zonder begeleiding van een volwassene. We raden mensen aan de Transitie Challenge eerst een paar keer goed te oefenen alvorens het filmpje te uploaden. Op die manier voorkomen we vernederende filmpjes waar mensen later spijt van krijgen. Bovendien mag iedereen, als er iets misgaat, de Transitie Challenge gewoon over doen.

De Transitie Challenge is nadrukkelijk geen wedstrijd. Mensen moeten meedoen omdat ze het leuk vinden maar vooral omdat ze door mee te doen met de Transitie Challenge zowel awareness als bewustzijn voor de Transitie kweken. Zonder awareness en bewustzijn is er geen draagvlak voor de Transitie.

We wensen iedereen veel plezier met de Transitie Challenge en kijken uit de resultaten! #Transitiechallenge


Delen
Volg Micha ook op   facebook twitter