14 juni 2021

Transitie-team-nederland-s-elf-tal-loos-allarmerende-berichten

Het Transitieteam is van mening dat we de strijd tegen het coronavirus niet kunnen winnen zolang we blijven spelen met vijf verdedigers, drie middenvelders en twee aanvallen op Sywert van Lienden, die zelfs nooit bij een Europese topclub heeft gespeeld, in een formatie die nu al maanden duurt en waarbij de formateur lobbyisten uitnodigt om aan tafel mee te praten met Johan Derksen, die al heeft aangegeven volgend jaar te stoppen met het Janssen-vaccin omdat het nou niet echt geweld tegen journalisten die steeds vaker het doel zal dus niet bewaakt worden door Cillessen maar door een heel ervaren we de lockdown natuurlijk allemaal op een andere manier van spelen straks op het hoogste toneel voorstellingen voor maximaal vijftig man zien terwijl Ikea, Apple, Amazon en andere bedrijven nauwelijks belasting voor de enkel van Blind gelukkig niet te zware druk op de zorgen om leraren die niet-gevaccineerde spelers dienen respect te krijgen voor hun keuze om wetenschappelijke kennis weg te schuiven zoals ook onze minister-president de wetenschap alleen gebruikt als het hem uit komt er nog een derde golf in de herfst of gaan we straks gewoon weer naar het buitenland op vakantie of is het beter om gewoon in Nederland de groepsfase te overleven, en daarna zal het steeds moeilijker worden om Europa binnen te komen voor vluchtelingen van het geweldige spel van Memphis die natuurlijk in Frankrijk gaan de restaurants ook weer was er oorlog tussen Israël en Hamas die raketten met daarin Jeff Bezos en zijn broer de ruimte creëren is iets waar Engeland en Frankrijk veel betere spelers voor hebben we te maken met mensen die hun informatie op Facebook heeft besloten dat Trump misschien over twee jaar zal de woningnood onder starters alleen maar zijn toegenomen loopvermogen van spelers heeft het spel natuurlijk veranderd ten opzichte van 1972 heeft het merendeel de eerste prik inmiddels moeten we concluderen dat het kabinet lezen in Nederland ziet als een luxe en niet als een noodzaak om de tegenstander op de eigen helft vast te zetten ze vanaf nu ook prikken bij mensen die in 1988 verloren we de eerste wedstrijd tegen het virus kan en zal alleen gewonnen kunnen worden als we allemaal als één man achter De Jong gaan staan, en dan maar hopen dat de man met de magische schoenen ons naar de overwinning zal brengen.


Delen
Volg Micha ook op   facebook twitter