21 april 2022

Recenties

Binnenkort bij jou in de buurt: Klik hier

Agenda en kaarten: Klik hier

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste te weten waar Micha na de zomer optreed.

“Toen ik aan deze voorstelling begon had ik geen idee. Daar begint het altijd mee. Toen ineens drong het idee zich op. Maar dat was natuurlijk pas het begin. Want ieder idee neemt een hele lading mee. Tegenwerken heeft geen zin. Luisteren en meebewegen is het enige dat erop zit. Kijken waar het idee je brengt. En dan nog: pas met publiek erbij blijkt of het idee levensvatbaar is. Het is een kwestie van vertrouwen hebben in de verbeeldingskracht van jezelf en die van het publiek. Als het lukt ontstaat er iets nieuws en levensvatbaars. Al was het maar voor heel even. Vandaar: Micha Wertheim voor heel even.”

NRC

“één lang en prikkelend pleidooi voor het belang van de kunsten (…) krachtig, omdat Wertheim zijn publiek de boodschap zelf laat ervaren.“

Theaterkrant:

“ Een voorstelling waarin de recensent samen met honderden anderen in de zaal, amechtig hijgend achter de verbeelding en fantasie van de maker aanholt.”

Scènes

“Wertheim weet weer te verrassen.”

Volkskrant

“Een uitdagend en conceptueel puzzelstuk”

Trouw

“Wertheim is een fantast van formaat.”

Parool

“Wertheim snijdt zijn voorstelling als een meloen doormidden om hem vervolgens van binnenuit te beschouwen en aan de zaal te presenteren.”

Nederlands Dagblad

Een show die de hersens laat kraken en die een eerbetoon brengt aan eenieder die vrijuit en onbegrensd durft te denken. 


Delen
Volg Micha ook op   facebook twitter