30 april 2022

Transitieteam: Musk

Het Transitieteam heeft per direct een bod uitgebracht op Elon Musk. Onze afdeling strategy and development hield Elon Musk al geruime tijd in de gaten. We zijn ervan overtuigd dat een overname van Elon Musk gunstig zal uitpakken voor zowel de Transitie als het Transitieteam.

Met een overname van Elon Musk hoopt het Transitieteam meer draagkracht en slagkracht te genereren. Een overname van Musk geeft het Transitieteam slagkracht in de markt van elektrische auto’s, hersenimplantaten, hyperloops, online betalen en ruimtevaart – gebieden waarop het Transitieteam tot nu toe vooral concurrentie ondervond van Elon Musk. Met de overname van Elon Musk krijgt het Transitieteam bovenal de beschikking over 273 miljard dollar.

Met dat geld wil het Transitieteam een bod uitbrengen op Mark Zuckerberg. Acquisitie van Zuckerberg zou onze positie in de VS versterken, maar ook internationaal zou het de Transitie ten goede komen. Door Zuckerberg en Musk samen te voegen denken we heel veel geld te kunnen besparen. We zijn er van overtuigd dat we het geld dat vrijkomt door de merger genoeg zal zijn om ook Jeff Bezos in te lijven. Bezos is momenteel niet goedkoop, maar vaststaat dat hij een waardevol asset is voor de Transitie.

Helaas heeft het Transitieteam momenteel niet heel veel geld in kas. Dat maakt een overname van Elon Musk gecompliceerd. Om de financiering toch rond te krijgen, hebben we in samenwerking met blockchain een cryptomunt in het leven geroepen. Door middel van opensource technologie willen we speciale Transitietokens minen, die via digitale protocollen worden verspreid om zo een netwerk te bouwen waarin op een veilige maar ook transparante en democratische wijze initial coin offerings kunnen plaatsvinden die zo zijn gebouwd dat ze alleen maar meer waard kunnen worden.

Aangezien de tokens gekoppeld zijn aan NFT’s die via een airdrop rendement verdubbelen, is het technisch onmogelijk verlies te lijden. Dat kan doordat het algoritme waarmee we werken alleen exponentiële groei toelaat. Dit zorgt ervoor dat deelnemers niet digitaal hoeven te delven, maar meteen online kunnen oogsten. Doordat de Transitietokens compatibel zijn met anonieme cryptovaluta loopt niemand het risico geld te verliezen.

Speciaal voor de lezers van deze rubriek is er nu de mogelijkheid om vroeg in te stappen. U helpt zo het Transitieteam aan de nodige cashflow en verzekert uzelf van een appeltje voor de dorst.


Delen
Volg Micha ook op   facebook twitter