16 juli 2022

Transferteam

Het Transitieteam is op vakantie. Daarom geeft Micha Wertheim deze week een bericht door van het Transferteam.

Deze week heeft het Transferteam goede zaken gedaan. Paulien, onze gewaardeerde kantinemedewerker, is voor een recordbedrag van 3 ton verkocht aan een strandtenthouder in IJmuiden, die vanwege het personeelstekort wanhopig op zoek was naar een nieuwe souschef. Ronald, van de afdeling strategie en beeldvorming, is voor een bedrag van 250.000 euro verkocht aan een pizzeria in Zwolle die anders genoodzaakt was om in het weekeinde te sluiten. Ronald gaat vooralsnog aan de slag als koerier maar hoopt op te klimmen tot bordenwasser. Laura, van de afdeling interimacquisities, kon transfervrij vertrekken naar Uden, waar ze per direct aan de slag kan als vakkenvuller in een supermarkt die anders twee dagen per week dicht had gemoeten. Anouar, onze laatst over gebleven P&O-medewerker, die de afgelopen maanden veel transfers mogelijk maakte, heeft zichzelf ten slotte verhuurd aan taxibedrijf Uber, waar hij Neelie Kroes zal opvolgen als voorzitter van de beleidsadviesraad.

Financieel staat het transferteam er door alle transfers bijzonder goed voor. Nog nooit hadden we zoveel geld in kas. Helaas is er door de vele transfers niemand meer werkzaam voor het Transferteam. Zelfs onze bewakers Rob en Sofia zijn met een mooie transfer vertrokken naar een ambachtelijke bakkerij in Middelburg, waar ze met spoed twee winkelmedewerkers zochten.

Het Transferteam is daarom per direct op zoek naar:

IEMAND DIE WAT DAN OOK VOOR ONS WIL DOEN

Heb jij nog geen baan, maar zou je die wel willen, dan ben jij de perfecte persoon om bij het Transferteam per direct alle functies die er zijn op je te nemen.

Gezien de krapte op de arbeidsmarkt hoef je geen opleiding te hebben!

Aangezien er niemand meer werkzaam is bij ons om eventuele sollicitatiebrieven te lezen, hoef je er ook geen te sturen.

Mocht jij interesse hebben in wat voor functie dan ook binnen onze organisatie, dan kun je de sleutel van ons kantorencomplex gewoon ophalen bij het koffietentje aan de overkant.

(Helaas is dat tentje vanwege personeelstekort regelmatig gesloten. Het is niet ondenkbaar dat je voor een gesloten deur komt te staan.)