19 augustus 2022

Het Transparantieteam

Het Transitieteam is op vakantie. Daarom geeft Micha Wertheim deze week berichten van het Transparantieteam.

Het Transparantieteam is een communicatie- & adviesbureau, gespecialiseerd in het zo transparant maken van uw bedrijf of ministerie dat het onzichtbaar wordt en u kunt doen wat u wilt zonder dat iemand het ziet. Wie echt transparant is kan ongestoord zijn of haar gang gaan.

Het Transparantieteam is niet goedkoop, maar dat komt doordat we vrijwel helemaal bestaan uit oud-journalisten die na jaren sappelen ook weleens willen weten hoe het voelt om in een Tesla te rijden en een koophuis te bezitten.

De medewerkers van het Transparantieteam snappen dankzij hun achtergrond in de journalistiek heel goed hoe makkelijk een bedrijf of ministerie door feiten in diskrediet gebracht kan worden gebracht. Oplossen is de oplossing, is ons devies. Wij zorgen er voor dat eventuele negatieve feiten die over u of uw organisatie naar buiten komen, zo transparant worden, dat ze vanzelf oplossen.

Mocht het om wat voor reden ook niet lukken u onzichtbaar te maken, dan helpen we u graag de beeldvorming een zetje de juiste kant op te geven. Soms is het verstandig daar vroegtijdig mee te beginnen

Zo hebben we samen met de petrochemische industrie het tv-programma Tankstationhouder zoekt sekswerker ontwikkeld. Tankstationshouders staan nog niet bekend als de meest gezellige mensen, maar wij gaan laten zien dat ze diep van binnen ook behoefte hebben aan intimiteit. Door hun gevoelige kant te tonen gaat het zeker lukken sympathie te kweken voor deze bijzondere beroepsgroep.

In Tankstationhouder zoekt sekswerker gaan ieder seizoen acht tankstationhouders uit heel Nederland op zoek naar een adequate sekswerker, met wie ze een uur mogen doorbrengen in een hotelkamer. De kijker krijgt zo een kijkje in het hart van de tankstationhouders. Het programma zal, zo kunnen we nu al bekend maken, worden gepresenteerd door Yvon Jaspers, die eerder een soortgelijk programma maakte om sympathie te kweken voor een beroepsgroep die toen al problemen met haar imago voorzag. Yvon gaf bovendien meteen aan dat ze bereid is tegen een flinke vergoeding wat voor werk ten behoeve van wie dan ook te doen. Daarmee is ze niet alleen geschikt om namens de petrochemische industrie tankstationhouders in een gunstig daglicht te stellen, het schept ook een band met de sekswerkers die uiteindelijk gekozen gaan worden door de eenzame tankstationhouders.

Behalve Tankstationhouder zoekt sekswerker werkt het Transparantieteam momenteel ook aan het programma Minister-president zoekt maatje.


Delen
Volg Micha ook op   facebook twitter