31 juli 2023

Voor Heel Even 13 augustus NPO3

 

Op zondag 13-8-2023 terwijl de meeste mensen die niet op vakantie zijn en die mijn voorstelling graag zouden zien naar zomergasten kijken, begint om 21.05 uur op NPO3 de herhaling van de voorstelling Micha Wertheim Voor Heel Even. Het is dat Micha de oudejaars mag maken dit jaar anders zou hij zomaar kunnen denken dat het allemaal onderdeel is van een complot.

“Toen ik aan deze voorstelling begon, had ik geen idee. Daar begint het altijd mee. Toen ineens drong het idee zich op. Dat was pas het begin. Want ieder idee neemt een eigen lading mee. Tegenwerken heeft geen zin. Luisteren en meebewegen is het enige dat erop zit. Kijken waar het idee je brengt. En dan nog: pas met publiek erbij blijkt of het idee levensvatbaar is. Het is een kwestie van vertrouwen hebben in de verbeeldingskracht van jezelf en die van het publiek. Als het lukt ontstaat er iets wezenlijks. Al was het maar voor heel even…”


Delen
Volg Micha ook op   facebook twitter